2017. november 18-26

Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez csatlakozva, iskolánk kőszegi telephelyén témahetet tartottunk, melynek keretében újrahasznosítható anyagokból használati tárgyakat készítettünk tanulóinkkal. Felkészítő tanár: Széplakiné Tamási Gabriella
Az elkészült alkotásokból kiállítás látható a Kőszegi Könyvtár gyermekrészlegén, Kőszeg város és a Kőszegi Művészeti Egyesület által biztosított kirakat kiállításon a városközpontban, a Kőszegi Református templom Csillag termében, valamint a TRIOLA Gálán.

TRIOLA
Alapfokú Művészeti Iskola

Információk:

Cím: 6753 Szeged, Budai Nagy Antal u. 20-22.

Adószám: 18469941-1-06

OM szám: 200226

Telefon: +36 70/279-3465

e-mail: czegledi.ibolya@gmail.com

A Triola Alapfokú Művészeti Iskola nem egyszerűen egy oktatási intézmény, tanárok, szülők, diákok és művészetkedvelő mecénások közössége. Olyan emberek csoportja, akik hiszik és tudják, hogy a művészetek szeretete nem néhány kimagasló tehetség kiváltsága. Az alapfokú művészetoktatás célja nem a művészképzés, hanem az élet bármely területén hasznosítható kreativitás kibontakoztatása.

Ebből a célból jött létre iskolánk; hogy támogassa a gyermekeket úgy, hogy a művészetoktatáson keresztül olyan kreatív szemléletet adjon nekik, mely segítségével könnyebben boldogulnak gyermekként az iskolában, hiszen a művészetoktatás és a koncentrációkészség összefüggésben áll egymással, felnőve pedig jobban tudjanak alkalmazkodni napjaink változó munkakörülményeihez.

Tanáraink:

Czeglédi Ibolya – igazgató, hegedű  czegledi.ibolya@gmail.com

Belházy Gyula – furulya

Biri Györgyné -szolfézs

Bodnár Balázs – gitár

Hetyésy Katalin – kézműves

Kálmánné Mucsi Ildikó – furulya

Klebniczki György – zongora

Kormányos Zoltán – zongora

Laskai Zoltán – gitár

Póti Bálint – furulya

Rekett-Nagy Helga – szolfézs, zongora